60+ Information

10 ÅRS JUBILÆUM
Onsdag den 9 januar 2008 startede Nyborg Badmintonklub et hold op  for ældre (fra 60 år og opefter. )
Carsten og Anna-Lise har været de ansvarlige for at låse op til klublokalet, sørge for tilmelding til turneringer, lav kaffe til spillerne mv. gennem de sidste 10 år. - Stort tillykke og tak for hjælpen til Carsten og Anna-Lise.
Siden opstarten i 2008 har der været stor tilslutning til 60+ - holdet. Der møder oftest  25-30 spillere op om onsdagen, der på skift spiller på banerne.
I anledningen af jubilæet blev der serveret brunsviger til spillerne, og Carsten og Anna-Lise fik overrakt en kurv af NBK, som tak for hjælpen.

Starter onsdag d. 3 januar 2018 kl. 12.30 - 15.00

Ældrebadminton Stævner for 60+:

Onsdag d.25 oktober 2017 afholdt KRIF 60+ stævne i Ørbæk Midtpunkt. Der mødte 96 deltagere op til kamp. Fra Nyborg Badminton Klub var vi 9 spillere som deltog. Vi havde nogle gode og sjove kampe. Der blev serveret frugt og vand ind i mellem kampene. Efter ca. 3½ time gik vi i cafeteriet og fik en god frokost. Alt i alt en hyggelig dag og vi glæder os til næste 60+ stævne.

Onsdag d. 31 januar 2018 blev der afholdt kommunemesterskab for 60+ i Ørbæk-Midtpunkt. Der var 9ca.60 deltager meldt til. Nyborg Badminton havde 4 spillere til stævnet.

Tirsdag d. 20 februar 2018 blev der afholdt 60+ stævne i Langeskov Hallerne. Der var ca. 60 spillere, som mødte op kl. 9.00 for at spille badminton. Vi var 8 spillere fra Nyborg Badminton Klub som deltog. Der blev spillet damedouble og herredouble i A, B og C-rækkerne. Der blev spillet nogle gode kampe og mange fik hilst på bekendte fra sidst der var stævne. Kl. 13.00 gik vi alle op i cafeteriet og fik noget godt at spise. En rigtig hyggelig dag.

DGI afholdt et 60+ stævne i samarbejde med Nyborg Familie Firma Sport onsdag d. 21 marts 2018 i Nyborghallen. Nyborg Badminton Klub deltog ikke denne gang.

Vi håber på god tilslutning og mange stævner som førnævnte i den kommende sæson 2017-2018.